MinDig TV Extra
  • 2018. november 19.
Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.
MinDig TV
  • 2018. november 19.
Egy általános iskola nagy olvasztótengelye az emberiségnek, ahol a legkülönbözőbb habitusú szülők, diákok és tanárok kerülnek egészen szoros napi kapcsolatban.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 16.
November 22-én debütál a Spektrum új saját gyártású sorozata
Emir Kusturica világhírű filmrendező, színész, forgatókönyvíró és zenész emblematikus figurája a 80-as, 90-es évekbeli Közép-Kelet Európának, aki saját bőrén is megtapasztalhatta a rendszerváltás időszakát. A Spektrum legújabb saját gyártású dokumentumfilm sorozata éppen ezt a világot igyekszik bemutatni a nézőknek, melynek házigazdája maga Kusturica
MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.

Rossz vér - az Alkonyat: Újhold a Prime TV műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. június 14.


A Vámpírok hihetetlen népszerűségre tettek szert az elmúlt évtizedben a tinédzserek körében. Az Alkonyat széria ennek a világnak az egyik legnépszerűbb története.

Kép forrása: http://www.impawards.com/ Kép forrása: http://www.impawards.com/

Ha megkérdeznénk azokat az olvasókat és tévénézőket, akik rajongói a vámpír történeteknek, hogy mit szólnak ahhoz, ha vért vesznek tőlük, akkor valószínűleg a legtöbben azt válaszolnák, hogy a vérvételt ki nem állhatják.
Érthető persze, hogy itt nem az ő vérüket szívják, arról nem is beszélve, hogy a mostani vámpír fiúk igencsak jóvágásúak, sokkal megnyerőbbek, mint Drakula gróf volt annak idején.
Az Alkonyat:Újhold történetének elején Edward éppen arra ébred rá, hogy szerelme, Bella, nem lesz mellette sohasem biztonságban, ezért szakít a lánnyal és családjával együtt el is költözik messzire.
Bellát gyermekkori barátja, Jacob vigasztalja, azonban azt nem osztja meg a lánnyal, hogy ő pedig a Quileute indián törzs tagja, vérfarkas és így a vámpírok legfőbb ellensége.
Így viszont a lány élete ismét veszélybe kerül, de talán volt szerelme megérzi a bajt és a segítségére siet.
Az Alkonyat: Újhold című filmet június 17-én, vasárnap, 18 óra 21 perces kezdéssel nézhetik meg a Prime tévéadó műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});