MinDig TV Extra
  • 2018. november 19.
Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.
MinDig TV
  • 2018. november 19.
Egy általános iskola nagy olvasztótengelye az emberiségnek, ahol a legkülönbözőbb habitusú szülők, diákok és tanárok kerülnek egészen szoros napi kapcsolatban.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 16.
November 22-én debütál a Spektrum új saját gyártású sorozata
Emir Kusturica világhírű filmrendező, színész, forgatókönyvíró és zenész emblematikus figurája a 80-as, 90-es évekbeli Közép-Kelet Európának, aki saját bőrén is megtapasztalhatta a rendszerváltás időszakát. A Spektrum legújabb saját gyártású dokumentumfilm sorozata éppen ezt a világot igyekszik bemutatni a nézőknek, melynek házigazdája maga Kusturica
MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.

Tömény szurkolás - A labdarugó világbajnokság mérkőzései az M4 Sport műsorában

MinDig TV
  • 2018. június 14.

A labdarugó világbajnokság az az esemény, amelyet még a hölgyek is figyelemmel kísérnek, sőt, ilyenkor még a férjekkel szemben is elnézőbbek.

Kép forrása: https://chelorg.com/ Kép forrása: https://chelorg.com/

Június 14. és július 15. között a Föld népességének igen nagy része fogja követni a 2018-as labdarugó világbajnokság eseményeit.
A szurkolók már akkor felszisszentek, amikor a résztvevő csapatok végső sorrendje kialakult és kiderült, hogy néhány igen jeles csapat marad távol a tornától. Azóta megtudtuk az egyes válogatottak kereteit is, és bizony itt is voltak nagy meglepetések, néhány nagy sztár csak néző lesz.
Viszont akik itt vannak, minden bizonnyal a végsőkig küzdeni fognak azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a csapatukkal.
Abban joggal reménykedhetünk, hogy sok nagy csatát fogunk látni, lesznek látványos összecsapások, meglepetés és remélhetőleg olyan kis csapat is, amelyik messzire jut, akinek sokáig lehet szurkolni.
A vb kabalafigurája a kedves farkas, Zabivka, aki biztosan ott lesz a csütörtöki nyitó mérkőzésen, az Oroszország-Szaúd Arábia meccsen a moszkvai Luzsnyiki Stadionban, ahol majd bő egy hónap múlva a döntőt is rendezik.
A labdarugó világbajnokság mérkőzéseit az M4 Sport műsorában láthatják, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP használatával is. A mindiGO Sporton pedig érdekes kiegészítő információkat találhatnak, valamint a mérkőzések szünetében a Büntető című műsor adásait nézhetik meg.

Oldal tetejére
});