• 2018. november 19.
Egy általános iskola nagy olvasztótengelye az emberiségnek, ahol a legkülönbözőbb habitusú szülők, diákok és tanárok kerülnek egészen szoros napi kapcsolatban.
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.
  • 2018. november 5.
A szállodák mindig változó világa ideális terepe egy tévésorozatnak, hiszen egy ilyen helyen nagyon sokféle ember
megfordul és mindig történik valami.

Édes csábítás – a Csokoládé című film a Paramount Channel műsorában

  • 2018. június 4.

Kellemes csábításnak számít most az is, hogy egészen június 10-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Paramount Channel műsorát.

 kép forrása: https://www.mafab.hu kép forrása: https://www.mafab.hu

Egy bűbájos francia kisvárosba egy vonzó és titokzatos asszony érkezik a lányával. Megérkezésük után Vianne Rocher csokoládéboltot nyit és az ínycsiklandó illatok és ízek, és nem kevésbé a látvány, alapjaiban mozgatja meg a kissé már megmerevedett település lakóinak az életét.
Természetesen van, aki örömmel fogadja az újdonságot, míg mások a létezésük alapjait érzik veszélyben a férjezetlen, önálló hölgy jelenlététől.
Aggodalmuk pedig alaptalan, hiszen Vianne nem akar rosszat senkinek, esze ágában sincs elcsábítani senki férjét, az édességeivel is inkább csak színt, örömöt, egy kis mosolyt kíván csalni az emberek arcára.
Titokban pedig talán szeretné megmutatni másoknak is, hogy így is lehet élni, hogy a boldogság keresésére és megtalálására nincsen egységes recept, talán csak annyi, hogy ki kell lépni olykor a komfortzónákból.
Természetesen Vianne is vágyik egy társra, szeretetre, de ennek elérése számára is sok nehézséggel jár.
A Csokoládé című filmet június 4-én, hétfőn, 18 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában, mely most ezen a héten, egészen vasárnapig kódolatlanul érhető el minden egyes MinDig TV felhasználó számára.

Oldal tetejére
});