• 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
  • 2018. november 8.

Egészen november 11-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát, melyben látványos filmeket és izgalmas sorozatokat nézhetnek ebben az időszakban is.
  • 2018. november 5.
A szállodák mindig változó világa ideális terepe egy tévésorozatnak, hiszen egy ilyen helyen nagyon sokféle ember
megfordul és mindig történik valami.
  • 2018. november 5.
Érdekes és izgalmas beszélgetésekre számíthatnak a tévénézők november 5-től a Spektrum Home esti műsorsávjában
  • 2018. október 29.
A titkosszolgálatok világára nagyon sokan kíváncsiak, de csak keveseknek van lehetősége arra, hogy valóban részese legyen egy akciónak.

Szenteltvíz és reverenda - a Brown atya a Duna TV műsorában

  • 2018. május 10.

Egy lelkész mindig a közösség központi alakja, aki szinte mindenkit ismer, mindenkiről jut el hozzá információhoz, és el is várják tőle, hogy aktív részese legyen a mindennapoknak.

Kép forrása: https://www.mediaklikk.hu/ Kép forrása: https://www.mediaklikk.hu/

A brit detektívtörténetekhez legalább annyira hozzátartozik a klasszikus, festői angol táj – a repkénnyel benőtt, évszázados kúriákkal és kastélyokkal és a hozzájuk tartozó kertekkel, valamint a bennük élő nemesi családokkal -, mint az elegáns nyomozás. Ahogy nem visel fegyvert napjainkban sem egy sima angol rendőr, úgy kerülik a fegyverhasználatot ezekben a sorozatokban is.
Ésszel, logikával, elegáns megoldásokkal legyőzni a gonoszt, ez az igazi eredmény.
A Brown atya című angol krimisorozat G. K. Chestereton azonos címet viselő novelláinak főhősét idézi meg a tévéképernyőkőn. A szerző a műveiben a nyomozás mellett teológiai és filozófiai kérdéseket is felvet, művei a jó és rossz szembenállását értelmezik.
A tévésorozat az 1950-es években egy kisvárosban, Kemblefordban játszódik. Bár idilli a környezet, sajnos nem mentes bűncselekményektől. Természetesen van a településnek hivatásos nyomozója, de Brown atya úgy gondolja, hogy több évtizedes gyóntatói tapasztalata olyan emberismerettel ruházta fel, melyek segítenek a bűnesetek gyors felderítésében.
A Duna TV műsorában már a sorozat ötödik évadának részei láthatóak, ami azt is mutatja, hogy igen népszerű, jól sikerült szériáról van szó.
A Brown atya aktuális epizódját május 13-én, vasárnap, 18 óra 35 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV-ben, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Oldal tetejére
});