• 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
  • 2019. május 13.
Minden évben Európa kiválasztott énekesei és zenekarai összemérik tudásukat, hogy megállapítsák ki a legjobb. Ez az Eurovíziós Dalfesztivál.
  • 2019. május 8.
Az idei év nagy kérdése, hogy le tudja-e szorítani valaki Lewis Hamiltont a trónjáról.

Titkok és rejtélyek – A legendák hivatala című sorozat a Duna TV-ben

  • 2018. október 29.

A titkosszolgálatok világára nagyon sokan kíváncsiak, de csak keveseknek van lehetősége arra, hogy valóban részese legyen egy akciónak.

Kép forrása: https://www.rtl.fr/ Kép forrása: https://www.rtl.fr/

Az átlagemberek érdeklődését a kémek és ügynökök világára mozifilmek és tévésorozatok próbálják meg kielégíteni. A legendák hivatala a DGSE, azaz a Francia Titkosszolgálat egyik speciális egységének a napi munkájában enged nekünk bepillantást, mégpedig egy olyan időszakban, amikor komoly problémák nehezítik a hivatal életét. A gondok forrása a Ciklon fedőnevű ügynök eltűnése, aki Algériában végezett rejtett munkát, addig, amíg nyoma nem veszett. Még ezt sem lehet tudni, hogy elrabolták vagy saját maga rendezte meg a szökését. A nyomozás közben nem csak a külső nehézségek hátráltatják olykor a munkát, hanem emberi tényezők is. Mert egy titkos ügynök is ember, vannak érzései – például szerelmes lesz -, nem gépként végzi a munkáját, és ebből előbb vagy utóbb, de bonyodalom is lesz.
A legendák hivatala első részét október 29-én, hétfőn, 21 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Oldal tetejére
});