• 2019. február 18.
Egészen február 24-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic Wild műsorát.
  • 2019. február 14.
Bohumil Hrabal írásai egy olyan korszakot idéznek meg, amelyik még annak is ismerős és szimpatikus, aki nem élt benne.
  • 2019. február 12.
A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.
  • 2019. február 7.
Sok sportkarrier törik derékba akkor, amikor a hirtelen jött népszerűség és a pénz hatására a versenyzőt egészen más dolgok kezdik érdekelni, mint az edzés.
  • 2019. február 4.
Amikor egy házasság felbomlik, akkor nagyon nem mindegy, hogy voltak-e gyerekei a házaspárnak,
mert ha igen, akkor elkerülhetetlen a folyamatos kapcsolattartás, egyeztetés.

Titkok és rejtélyek – A legendák hivatala című sorozat a Duna TV-ben

  • 2018. október 29.

A titkosszolgálatok világára nagyon sokan kíváncsiak, de csak keveseknek van lehetősége arra, hogy valóban részese legyen egy akciónak.

Kép forrása: https://www.rtl.fr/ Kép forrása: https://www.rtl.fr/

Az átlagemberek érdeklődését a kémek és ügynökök világára mozifilmek és tévésorozatok próbálják meg kielégíteni. A legendák hivatala a DGSE, azaz a Francia Titkosszolgálat egyik speciális egységének a napi munkájában enged nekünk bepillantást, mégpedig egy olyan időszakban, amikor komoly problémák nehezítik a hivatal életét. A gondok forrása a Ciklon fedőnevű ügynök eltűnése, aki Algériában végezett rejtett munkát, addig, amíg nyoma nem veszett. Még ezt sem lehet tudni, hogy elrabolták vagy saját maga rendezte meg a szökését. A nyomozás közben nem csak a külső nehézségek hátráltatják olykor a munkát, hanem emberi tényezők is. Mert egy titkos ügynök is ember, vannak érzései – például szerelmes lesz -, nem gépként végzi a munkáját, és ebből előbb vagy utóbb, de bonyodalom is lesz.
A legendák hivatala első részét október 29-én, hétfőn, 21 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Oldal tetejére
});