• 2018. december 10.
A Medici-család sok mindenre volt hatással a középkorban, művészetpártoló tevékenységüknek számos nagyszerű példája látható napjainkban is.
  • 2018. december 6.
Az Aranyélet az elmúlt időszak egyik legsikeresebb magyar gyártású tévésorozata volt.
  • 2018. december 3.
Egészen december 9-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát, benne érdekes és izgalmas sorozatokkal és filmekkel.
  • 2018. november 29.
Sokan fordulnak magándetektívhez, ha kényes ügyben szeretnének információhoz jutni, vagy éppen nem bíznak meg a rendőrség munkájában
  • 2018. november 26.
Egészen december 2-ig minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul, díjmentesen nézheti a Spektrum TV izgalmas és látványos sorozatait és filmjeit.

Titkok és rejtélyek – A legendák hivatala című sorozat a Duna TV-ben

  • 2018. október 29.

A titkosszolgálatok világára nagyon sokan kíváncsiak, de csak keveseknek van lehetősége arra, hogy valóban részese legyen egy akciónak.

Kép forrása: https://www.rtl.fr/ Kép forrása: https://www.rtl.fr/

Az átlagemberek érdeklődését a kémek és ügynökök világára mozifilmek és tévésorozatok próbálják meg kielégíteni. A legendák hivatala a DGSE, azaz a Francia Titkosszolgálat egyik speciális egységének a napi munkájában enged nekünk bepillantást, mégpedig egy olyan időszakban, amikor komoly problémák nehezítik a hivatal életét. A gondok forrása a Ciklon fedőnevű ügynök eltűnése, aki Algériában végezett rejtett munkát, addig, amíg nyoma nem veszett. Még ezt sem lehet tudni, hogy elrabolták vagy saját maga rendezte meg a szökését. A nyomozás közben nem csak a külső nehézségek hátráltatják olykor a munkát, hanem emberi tényezők is. Mert egy titkos ügynök is ember, vannak érzései – például szerelmes lesz -, nem gépként végzi a munkáját, és ebből előbb vagy utóbb, de bonyodalom is lesz.
A legendák hivatala első részét október 29-én, hétfőn, 21 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Oldal tetejére
});