MinDig TV Applikáció

Tévézzen bárhol, bármikor!


Az ingyenes MinDig TV Applikáció elhozza Önnek a korlátlan tévézés élményét. Élő tévé- és rádiócsatornák, izgalmas videotartalmak egy helyen, a több mint egymillió letöltéssel büszkélkedő MinDig TV Applikációban! Az alkalmazást letöltheti iOS-re, Androidra, Windows Phone-ra és Windowsra is.


​A MinDig TV Applikáció tartalma

  • Élő televízió- és rádióadások: Az alkalmazás segítségével jelenleg 10 televízió-csatorna (M1, M2, Duna, M4 Sport, M5, Duna World, Balaton TV, Smile of a Child (8:00-20:00)/Juce TV (20:00-8:00), Heti TV, FIX TV) műsorát élvezheti. A folyamatosan nézhető műsorokon kívül gyakran meglepjük a felhasználókat egy-egy extra csatorna élő műsorával. Az alkalmazással élőben hallgathatjuk a Kossuth-, a Petőfi-, a Bartók- és a Dankó rádió műsorát. Nézze és hallgassa kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban.
  • Folyamatosan frissülő videotéka: Böngésszen a tartalmak között minden nap, és nézze vissza kedvenc műsorait!
  • Előfizethető tartalmak: az alkalmazás fizetős tartalmak menüpontjában élő adásokat és videotárat tartalmazó csomagokat lehet megvásárolni. Keresse a FIT csomagot, és eddzen a MinDig TV Applikációval vagy nosztalgiázzon az M3 és az M3+VIDEÓK csomagokkal!
  • Több mint 60 televízió- és rádiócsatorna műsorújságja: A MinDig TV és a MinDig TV Extra teljes kínálata elérhető. Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá kedvenc műsoraira! Ossza meg a Facebookon az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit!
  • Nyelvválasztási funkció: A közszolgálati csatornák egyes műsorai eredeti nyelven is elérhetőek, a euronews hírcsatornát pedig magyar, angol, német és francia nyelven is élvezheti. Nézze a műsorokat eredeti nyelven!
  • Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt 15 vagy 60 perccel értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt!
  • Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egyszerűen!
  • Chromecast támogatás: az alkalmazás Android és iOS verziója alkalmas az élő adásokat és videókat átküldeni Chromecast segítségével a TV készülékére. Nézze nagy képernyőn a MinDig TV Applikációban elérhető tartalmakat! Ráadásul a műsor közben telefonját vagy táblagépét másra is használhatja. Csatlakoztassa a Chromecastot tévéjéhez, indítsa el az adást okos eszközéről, majd a Chromecast ikon megérintésével küldje tartalmakat a tévére. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


Tekintse meg a Chromecast használtatát személtető videofilmünket:

Loading the player...
Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:

További friss információt a MinDig TV Applikáció Facebook oldalán talál!

Az alkalmazás folyamatos fejlesztése érdekében kíváncsiak vagyunk felhasználóink véleményére. Ha hibát tapasztal, vagy megosztaná velünk véleményét, írjon az info@mindigtv.hu e-mail címre vagy töltse ki űrlapunkat! Fontos, hogy pontosan fogalmazza meg, mit tapasztal, és nevezze meg eszközének típusát és az operációs rendszerének verziószámát. Köszönjük!

OLVASSON TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET A MINDIG TV APPLIKÁCIÓRÓL!

Oldal tetejére
});