• 2018. október 20.
Az idősebbek munkahelyét átveszik a fiatalok, az emberekét a robotok. Szükség van-e még a tapasztalatra, amit egy ember az évtizedek alatt felhalmozott?
  • 2018. október 18.
Mindenki életében vannak rossz napok, de néha annyira összejön minden, hogy az ember legszívesebben világgá menne.
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

A MinDig TV Extra előfizetői számára kódolatlanul lesz elérhető a Filmbox Prémium csatorna április 13. és május 02-ig.

  • 2018. április 12.

A FilmBox csatornák filmeket és sorozatokat kínálnak a nap 24 órájában, reklámok és megszakítások nélkül

Ismerje meg a Filmbox Prémium csatorna minőségi filmkínálatát

A kódolatlan időszak egy hete is számtalan izgalmas filmet ígér, de nézzük először rögtön az előttünk álló hétvége gazdag kínálatát.

Szombat este - 20 óra 10 perces kezdéssel - látható a Felmentő ítélet című norvég drámasorozat első epizódja, melynek főszereplője Ázsiában lett sikeres üzletember. Egy nap azonban megkeresik a szülővárosából, hogy segítsen egy helyi vállalat gazdasági helyreállításában. A férfi úgy tér haza, hogy a családjának fogalma sincs arról, hogy húsz évvel korábban elítéltek a középiskolai szerelme megölésének vádjával, igaz, később felmentették. A sorozat részeit egymást követő esténként – ugyanebben az idősávban – vetíti a csatorna.

Vasárnap délben pedig a Vincent és én című családi film lehet egy ebéd utáni kellemes program. A film főszereplője Joey, egy 13 éves kanadai lány, aki megszállott rajongója Vincent van Gogh művészetének. A festő virágos képei segítettek Joey-nak, hogy súlyos betegségéből kigyógyuljon. Különös tehetségének köszönhetően, a kislány úgy fest, mintha maga van Gogh alkotná a képeket. Ez a tehetség azonban olyan embereknek is feltűnik, akik szándékai komoly veszélybe sodorják a lányt.

Vasárnap késő este – 23 óra 5 perces kezdéssel - pedig egy norvég thriller, a Szörnyeteg borzongathatja meg azokat, akik nem félősek.
Hedda Hersoug nyomozó belefáradva a bűn üldözésébe, azért tér vissza a szülővárosába, hogy végre nyugodt, egészen hétköznapi életet élhessen. Amikor azonban egy fiatal lánynak nyoma veszik, a lány barátját pedig holtan találják, kénytelen újra munkába állni, hogy a helyi rendőrfelügyelővel összefogva megállítsák a sorozatgyilkost.
A skandináv krimik komoly rajongótábort tudhatnak maguk mögött – joggal -, így remélhetjük, hogy ezúttal is egy izgalmas, csavaros és társadalomkritikától sem mentes filmet láthatunk.

Április 24-től pedig folytatódik a nagysikerü "Az ifjú pápa" című sorozat is. Egy kitalált történet az első amerikai pápáról, Lenny Belardo- ról. XIII. Piusz Pápa számos intézkedésével sokkolja a Vatikánt és folyamatos harcot vív ellenlábasaival. Fő segítője Mary nővér, aki felnevelte az árva Belardo-t és nem csak segíti megszerezni neki a pápaságot, de ő lesz a Pápa személyi titkára is.

Jó szórakozást kívánunk!


Oldal tetejére