• 2018. október 20.
Az idősebbek munkahelyét átveszik a fiatalok, az emberekét a robotok. Szükség van-e még a tapasztalatra, amit egy ember az évtizedek alatt felhalmozott?
  • 2018. október 18.
Mindenki életében vannak rossz napok, de néha annyira összejön minden, hogy az ember legszívesebben világgá menne.
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Túl jó rendőr – a Vaskabátok a Mozi+ műsorában

  • 2018. június 19.


Van olyan helyzet, amikor valaki felfelé lóg ki a munkájában és a kollégái és a felettesei azért orrolnak meg rá, mert rossz fényt vetnek a teljesítményükre a másik kimagasló eredményei.

 Kép forrása: http://www.syfy.co.uk/ Kép forrása: http://www.syfy.co.uk/

Nicolas Angel pontosan ezzel a helyzettel találja szembe magát, amikor a kimagasló vizsga- és munkaeredményei hatására Londonból egy isten háta mögötti kis településre vezénylik, azzal a hátsó gondolattal, hogy ott nem lesz szem előtt, ráadásul nem is lesz mivel tündökölnie, mert egy ilyen kis közösségben nincs is bűnözés. Igen, azonban vannak emberek, akiket megtalál a feladat, így Nicholas is egyre bonyolultabb bűnesetek közepében találja magát új állomáshelyén, még ezelőtt, hogy teljesen felemésztette volna az unalom és az akciófilmekért rajongó új munkatársa.
Nicholas nagy lelkesedéssel kézbe veszi az ügyek felderítését, azonban hamarosan azzal kell szembesülnie, hogy jóformán az egész falu ellen küzd, és az események egyre szürreálisabb formát kezdenek ölteni.
A Vaskabátok a sokak által kedvelt angol humort képviseli némi krimivel és akciófilm jelenetekkel megfűszerezve.
A Vaskabátok című filmet június 24-én, vasárnap, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Mozi+ műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére