• 2018. október 20.
Az idősebbek munkahelyét átveszik a fiatalok, az emberekét a robotok. Szükség van-e még a tapasztalatra, amit egy ember az évtizedek alatt felhalmozott?
  • 2018. október 18.
Mindenki életében vannak rossz napok, de néha annyira összejön minden, hogy az ember legszívesebben világgá menne.
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Utazás extrákkal – a Gulliver utazásai a Paramount Channel műsorában

  • 2018. június 18.


A Gulliver utazásai igen népszerű történet, sokan feldolgozták már, mert amellett, hogy tartalmas mondanivalója van, igen látványos képi világot képvisel.

Kép forrása: http://www.tabletmag.com/ Kép forrása: http://www.tabletmag.com/

A történet talán legismertebb jelenete, amikor Gulliver megérkezik a törpék országába, ahol a kis emberek foglyul ejtik és lekötözik.
Abból, hogy ez alkalommal Jack Black-re osztották Gulliver szerepét, már sejthetjük, hogy a film készítői inkább a történet humoros oldalát szeretnék kiemelni. Lamuel Gulliver ez alkalommal egyszerű postai ügyintéző egy New York-iújságnál és olyan ambiciózus, hogy sikerül elnyernie a főnöke támogatását arra, hogy cikket írjon a Bermuda-háromszögről.
A helyszín felkeresése közben azonban olyan helyre érkezik, amit még nem fedezett fel senki. Ez Liliput, a kis növésű emberek országa, ahol Gulliver igen csak kilóg az átlagból a méreteivel.
A kis emberek először ellenséget látnak benne és félnek tőle. A barátkozást tovább hátráltatja, hogy Gulliver mindenféle kitalált történetekkel hitegeti az itt élőket.
Idővel azonban rájön, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy ki ő valójában, így fokozatosan elfogadják egymást.
A Gulliver utazásai című filmet június 20-án, szerdán, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsolmagjában.

Oldal tetejére