• 2018. december 10.
A magyar tévénézők szeretik az olasz rendőrségi sorozatokat, mert nagyon szép tájakon játszódnak és inkább szórakoztatóak, mint ijesztőek.
  • 2018. december 6.
Rejtő Jenő, azaz P. Howard történeteit szinte mindenki olvasta, ismeri. Ezek az írások egy olyan világot mutatnak meg nekünk, amelyet a legtöbben csak kalandregényekből ismerhetnek
  • 2018. december 3.
Küldemények pontos és megbízható célba juttatása nagy kincs, így mindenki megbecsüli, ha van egy jó futárja.

  • 2018. november 29.
A híradók adásában gyakran látunk képeket olyan tájakról, ahol éppen katasztrofális állapotot idéz elő a szélsőséges időjárás.
  • 2018. november 26.

Francis Ford Coppola filmje igazi klasszikussá vált szinte az első vetítése pillanatában, nagyszerű színészek felejthetetlen alakításával.

Üzenet a múltból – a Kapcsolat című sorozat a Cool TV műsorában

  • 2018. november 19.

Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.

Kép forrása: http://filmsor.net/ Kép forrása: http://filmsor.net/

Raimy Sullivan nyomozóként dolgozik, sikeres a munkájában és a magánélete is rendezett. Egyedül édesapja halálát nem tudta feldolgozni, aki húsz évvel korábban egy rendőri akció közben veszítette az életét. Apja halálának a körülményei sohasem lettek teljesen tisztázva, így Raimy nem tudja lezárni a múltat.
Amikor egy nap a lány egy régi, rádiószerű szerkezetre talál a garázsukban, azon egy Frank nevű emberrel kezd el beszélgetni, akiről hamarosan kiderül, hogy az édesapja és ott még 1996-ot írnak, és pár nappal vagyunk a tragikusan végződő bevetés előtt. Raimy elmondja az apjának, hogy mi vár rá, akinek így sikerül megmentenie az életét, ezzel azonban megváltoztatja a jövőt is, ami érinti a lánya mostani életét is.
A Kapcsolat című sorozat aktuális részét november 19-én, hétfőn, 23 órai kezdéssel nézhetik meg a Cool TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});