• 2019. február 18.
A tapasztalatok szerint egy eltűnt személy megtalálásában az első két nap a legfontosabb, ekkor van a legnagyobb esély arra, hogy élve találják meg.
  • 2019. február 13.
Sokszor kívánja az ember, hogy bárcsak lenne már pár órával, nappal, héttel idősebb. Esetleg pár évvel.
  • 2019. február 11.
Ez az Einstein nem a világhírű tudós, de nem is ok nélkül viseli a legendás családnevet.
  • 2019. február 6.
Kitől fél a bérgyilkos? Esetleg egy fogorvosi kezeléstől!
  • 2019. február 4.
Talán már mindenkivel előfordult, hogy egy hirtelen ötletnek, egy örült gondolatnak engedelmeskedve döntött az életében fontos dolgokról.

Üzenet a múltból – a Kapcsolat című sorozat a Cool TV műsorában

  • 2018. november 19.

Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.

Kép forrása: http://filmsor.net/ Kép forrása: http://filmsor.net/

Raimy Sullivan nyomozóként dolgozik, sikeres a munkájában és a magánélete is rendezett. Egyedül édesapja halálát nem tudta feldolgozni, aki húsz évvel korábban egy rendőri akció közben veszítette az életét. Apja halálának a körülményei sohasem lettek teljesen tisztázva, így Raimy nem tudja lezárni a múltat.
Amikor egy nap a lány egy régi, rádiószerű szerkezetre talál a garázsukban, azon egy Frank nevű emberrel kezd el beszélgetni, akiről hamarosan kiderül, hogy az édesapja és ott még 1996-ot írnak, és pár nappal vagyunk a tragikusan végződő bevetés előtt. Raimy elmondja az apjának, hogy mi vár rá, akinek így sikerül megmentenie az életét, ezzel azonban megváltoztatja a jövőt is, ami érinti a lánya mostani életét is.
A Kapcsolat című sorozat aktuális részét november 19-én, hétfőn, 23 órai kezdéssel nézhetik meg a Cool TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});