• 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Üzenet a múltból – a Kapcsolat című sorozat a Cool TV műsorában

  • 2018. november 19.

Az ember sokszor vágyik arra, hogy valamilyen formában kommunikálni tudjon azokkal, akik már elmentek. És néha úgy érzi, hogy ez meg is történik.

Kép forrása: http://filmsor.net/ Kép forrása: http://filmsor.net/

Raimy Sullivan nyomozóként dolgozik, sikeres a munkájában és a magánélete is rendezett. Egyedül édesapja halálát nem tudta feldolgozni, aki húsz évvel korábban egy rendőri akció közben veszítette az életét. Apja halálának a körülményei sohasem lettek teljesen tisztázva, így Raimy nem tudja lezárni a múltat.
Amikor egy nap a lány egy régi, rádiószerű szerkezetre talál a garázsukban, azon egy Frank nevű emberrel kezd el beszélgetni, akiről hamarosan kiderül, hogy az édesapja és ott még 1996-ot írnak, és pár nappal vagyunk a tragikusan végződő bevetés előtt. Raimy elmondja az apjának, hogy mi vár rá, akinek így sikerül megmentenie az életét, ezzel azonban megváltoztatja a jövőt is, ami érinti a lánya mostani életét is.
A Kapcsolat című sorozat aktuális részét november 19-én, hétfőn, 23 órai kezdéssel nézhetik meg a Cool TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});